plastično stavbno pohištvo, pvc okna in vhodna vrata

Pri iskanju novih pvc oken in vrat, je posebej pomembno, da iščemo predvsem kvaliteto in zanesljivost, ne samo ugodno ceno. Nizka cena lahko pomeni, da imajo okna in vrata slabše profile, manjše število komor, brez plina med stekli, slabšo zasteklitev, ipd. Na dolgi rok lahko nizka cena, pomeni tudi dražji nakup pvc okna in vrat.

Ko se odločite za izvajalca menjave pvc oken, je potrebno pripraviti teren za samo menjavo. Če ste v stanovanju, naprimer pritličje večjih težav ne bi smelo biti. Stara okna lahko sami odstranite, čeprav s tem ne boste prihranili, saj je to ponavadi všteto v samo ceno novih oken. Je pa dobro, da izberete tudi možnost deponirati oz reciklaže starih oken, ker vas vsakršno pospravljanje in odvažanje na deponijo stane.

Najpomembnejši element je, ki ga je potrebno upoštevati pri izbiranju novih oken in vrat, je, kako bodo nova pvc okna vplivala na porabo hiše oz stanovanja. Upoštevati morate vrsto materiala in področje, v katerem živite. Na primer, stopnjo vlažnosti in temperature, podnebja, ki se spreminja, ipd. Pri alu oknih je pomembna energetska učinkovitost in izolativnost. Dobro izolacijo je mogoče poboljšati z vključitvijo plina argona med stekla, z uporabo dvojne plošče za okna, ali celo trojne zasteklitve in z uporabo dvojne glazure na oknih. To pomaga zmanjševati količino toplote, ki prehaja skozi steklo.

Zanesljivo nameščanje novih oken in vrat lahko zmanjša količino energentov, potrebnih za ogrevanje vašega doma, zato izbirajte le izkušene mojstre.

Odločitev za plastična Pvc okna in vhodna vrata lahko zmanjšajo vpliv vašega stanovanja na zunanje okolje in zmanjša količino energije, potrebne za ogrevanje in hlajenje vaše hiše.

Menjava oken in vrat z inovativnimi možnostmi lahko pomaga občutno znižati strošek ogrevanja. Neučinkovita okna so eden od največjih virov toplotne izgube, zaradi nizke izolacijske sposobnosti in visoke stopnje uhajanja. Z namestitvijo energetsko varčnih oken lahko prihranite od 30 do 50 procentov potrebne energije, porabljene za ogrevanje in hlajenje v domovih.

<< Domov